image

Stap 1   Kennismaking 

Groene Veters komt bij je langs voor een kennismakingsgesprek van 1 uur.
Tijdens dit gesprek onderzoeken we de vraag, het doel, de achtergrond en praktische zaken zoals locatie en datum.
Natuurlijk onderzoeken we er match tussen onze werkwijze en jouw bedrijf of organisatie.

 

Stap 2 Offerte

Aan de hand van de informatie uit het kennismakingsgesprek stellen wij een offerte voor je op. Daarin vind je de afgesproken doelstellingen, een globaal inhoudelijk voorstel, de meeste geschikte facilitators voor de opdracht en een overzicht van de kosten. Na je 'Go' gaan we de teamdag of het programma ontwerpen en voorbereiden.  Stap 3 Ontwerp van sessie 

Groene Veters ontwerpt jullie programma geheel op maat, voor het beste resultaat. Voordat het traject of programma begint, hebben we uiteraard nog contact met jou om de inhoud af te stemmen. 
Maken we gebruik van een buitenlocatie? Dan verzorgt jouw bedrijf de reservering. Uiteraard hebben wij ook vooraf even contact met de locatie. Zo sluit alles mooi aan bij de dag of programma. Meestal gaan we zelfs ook even op bezoek naar de trainingslocatie. Tijdens de teamdag(en) zijn wij 'in the lead'. Zo kunnen jij en de andere teamleden onbezorgd het programma ervaren. Groene Veters zorgt voor een uitnodiging aan de teamleden en eventuele voorbereidende opdrachten.

Stap 4 Uitvoering & evaluatie

Tijdens de dag zorgt het team van Groene Veters met hart en ziel ervoor dat de dag nauw aansluit bij de vooraf gestelde doelstellingen. Wij regelen het materiaal, de muziek en zorgen dat alles klaarstaat.
Indien nodig passen we het programma aan bij wat zich voordoet in de groep. Na een dag vol ervaringen en inzichten sturen we jullie de gemaakte foto's. Ook houden we vijf werkdagen na de sessie graag een korte telefonische evaluatie met je.Veel gestelde vragen

Hieronder de antwoorden op de meeste gestelde vragen.
Meer vragen? mail ons gerust info@groeneveters.nl of bel op 06-41669792

 • Wat kost een begeleiding van Groene Veters ?

  Wij maken na een vrijblijvende intake een offerte. Het dagdeel tarief van Groene Veters bedraagt 750,- .

 • Hoeveel sessies zijn er nodig om als team te verbeteren?

  Net als bij individuele coaching is het niet standaard aan te geven hoeveel sessie nodig zijn. Na een uitgebreide intake met de teamleider/teammanager zal Groene Veters een voorstel maken. Bij een team waar meer speelt op de onderstroom doen we ook een intake samen met het gehele team om de doelstellingen te bepalen

 • Hoe zorgen we ervoor dat het effect niet verdwijnt?

  Natuurlijk wil je als team dat de investering terug betaalt. Uit divers onderzoek blijkt dat als teams een gezamenlijk ervaring opdoen en dat verankeren naar de werkpraktijk het langdurige effect het grootst is. Daarnaast doen wij altijd een follow-up gesprek om zo de duurzaamheid van het effect te vergroten.

 • Doen jullie ook individuele coaching?  

  In onze ervaring vinden teamleiders het erg prettig om na een sessie samen te kijken hoe hij/zij het team beter kan begeleiden. Wij sparren en denken graag mee. Je kan ons altijd gerust even iets voorleggen. Voor korte vragen rekenen wij geen tarief.
  Een verdiepende sessie van meer dan 45 minuten vragen we een toeslag van 115,- per uur.