image

TEAMBUILDING- Programma voorbeelenden

Wij hebben een aantal speciaal ontworpen trainingen en programma's.
Daarnaast ontwerpen wij graag dagen op maat. 

1 Daagse Teamdag

Samen sterken de toekomst in

Is jouw team klaar voor een volgende stap in de samenwerking? Kies dan voor de 1-daagse teamdag. Los van de dagelijkse gang van zaken. Deze 1-daagse Teamdag geeft inzicht en biedt tools voor meer samenwerkinsgplezier en betere resultaten. Samen ontdekken jullie wat er al goed gaat en waar jullie jezelf nog kunnen verbeteren. Tijdens de 1-daagse gaan jullie aan de slag met de teamsamenwerking om zo nog sterker en met meer energie de toekomst in te gaan. Het belooft een dag te worden met een combinatie van: plezier hebben, doen en ervaren en veel uitwisselen en reflecteren. 

" Een indrukkende ervaring met een positieve uitwerking op onze samenwerking"

• Duur: 1 dag
• Locatie: in overleg
• Meer weten? info@groeneveters.nl

24 uur offline bij ZWIER

Teambuiling / Teamcoaching
24 uur met overnachting

Een dag en een nacht zonder telefoon, zonder beeldscherm en zonder internet. Los van externe prikkels, ontstaat meer focus in het hier er nu om sneller tot de kern te komen. Je bent als team effectiever en creatiever als je verbonden en ontspannen bent. Benut jullie brein optimaal als jullie vanuit volle ontspanning en volle aandacht bij elkaar zijn. Ontdek elkaars talenten en gedragspatronen, zo komen de beste resultaten.

De 24uur Offline vind plaats bij zwier.nl

• Duur: 24 uur
• Locatie: Zwier
• Meer weten? info@groeneveters.nl

Graag meer horen?

Wil je graag even iemand horen van Groene Veters? Je kunt ons bellen, mailen, whatsappen of sms'en.

Prettig om weten: voordat we aan de slag gaan, bekijken we samen eerst telefonisch, dan met een intake wat we voor je kunnen betekenen. Kunnen we niet aansluiten op jouw wens? Dan geven we dat eerlijk aan. We helpen je zelfs om een betere match te vinden.


Onze trainers en coaches werken door heel Nederland en ver daarbuiten.

E: info@groeneveters.nl   
M: +31 (0)641669792